Dagbesteding De Eik


#

We leven tegenwoordig in een participatiemaatschappij. Dit betekent dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Dit is voor velen van ons heel prettig.
Toch lopen we hierdoor soms tegen problemen aan als eenzaamheid, niet geprikkeld worden om nog activiteiten te ondernemen of niet weten met wie we activiteiten zouden kunnen gaan doen.
Voor deze problemen zou dagbesteding een oplossing kunnen zijn.
U kunt daarvoor bij ons terecht voor een steuntje in de rug, contacten met anderen, gezellig activiteiten ondernemen in een groep.Dagbesteding


GF Totaalzorg draagt graag bij aan een veilige omgeving voor zowel U als onze medewerkers. Wij houden nauwlettend de maatregelen van het RIVM in de gaten omtrent het corona virus en hanteren deze maatregelen.

De door GF Totaalzorg aangeboden dagbesteding bestaat uit een aantal activiteiten die in samenspraak met de cliŽnten worden ontwikkeld en uitgevoerd. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsvinden.

Naast de vaste dagbesteding biedt GF Totaalzorg voor de cliŽnten en andere belangstellenden uit de wijk activiteiten. Zoals de kerstviering, carnavalsfeest en is er meerdere malen per maand een kapper aanwezig.

Bent u geÔnteresseerd of kent u mensen in uw omgeving die gebruik willen maken van de dagbesteding, neem dan contact op met GF Totaalzorg. Ook mensen met een GGZ-indicatie zijn bij ons welkom, hiervoor hebben wij aparte programma’s. Ons telefoonnummer is 0316-294499. Wij kunnen u alle informatie verstrekken over de indicatie die nodig is, om deel te kunnen nemen aan de dagbesteding. Deze indicatie kan aangevraagd worden bij uw Gemeente of vanuit een WLZ-indicatie.

U kunt ook altijd langs komen onder het genot van een kopje koffie/thee om te kijken of de dagbesteding iets voor u is! Of u komt gezellig een dagje meedraaien.

Graag tot ziens op de dagbesteding.