Dagbesteding De Eik


#

We leven tegenwoordig in een participatiemaatschappij. Dit betekent dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Dit is voor velen van ons heel prettig. Toch lopen we hierdoor soms tegen problemen aan als eenzaamheid, niet geprikkeld worden om nog activiteiten te ondernemen of niet weten met wie we activiteiten zouden kunnen gaan doen. Voor deze problemen zou dagbesteding een oplossing kunnen zijn.
U kunt daarvoor bij ons terecht voor een steuntje in de rug, contacten met anderen, gezellig activiteiten ondernemen in een groepDagbesteding


We leven tegenwoordig in een participatiemaatschappij. Dit betekent dat zoveel mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Dit is voor velen van ons heel prettig. Toch lopen we hierdoor soms tegen problemen aan zoals eenzaamheid, niet geprikkeld worden om nog activiteiten te ondernemen of niet weten met wie we activiteiten zouden kunnen gaan doen. Voor dit probleem zou dagbesteding een oplossing kunnen zijn. U kunt daarvoor bij ons terecht voor een steuntje in de rug, contacten met anderen, gezellig activiteiten ondernemen in een groep.

De dagindeling kan er als volgt uitzien:

10.00 uur Ontvangst met koffie/thee en de gelegenheid tot het uitwisselen van nieuwtjes.

Activiteiten afgestemd op de persoonlijke behoefte, zoals bijvoorbeeld: handarbeid, geheugenspelletjes, gymnastiek, muziek, schilderen etc. Rond het middag uur gaan we gezamenlijk eten. Wij houden rekening met dieetvoorschriften.

Na het eten kan men, indien nodig, rusten.

Activiteiten afgestemd op de persoonlijke behoefte, zoals bijvoorbeeld: handarbeid, geheugenspelletjes, gymnastiek, muziek, schilderen etc.

15.00 uur Afsluiting

Deze dagindeling is een voorbeeld. Wij zullen de activiteiten altijd afstemmen op de persoonlijke behoeften van onze cliŽnten en deze kan dan per dag verschillen. Ook mensen met een GGZ-indicatie zijn bij ons welkom. Hiervoor hebben wij aparte programma’s.

Bent u geÔnteresseerd of kent u mensen in uw omgeving die gebruik willen maken van de dagbesteding, neem dan contact op met GF Totaalzorg. Ook mensen met een GGZ-indicatie zijn bij ons welkom, hiervoor hebben wij aparte programma’s. Ons telefoonnummer is 0316-294499. Wij kunnen u alle informatie verstrekken over de indicatie die nodig is, om deel te kunnen nemen aan de dagbesteding. Deze indicatie kan aangevraagd worden bij uw Gemeente of vanuit een WLZ-indicatie.

U kunt ook altijd langs komen onder het genot van een kopje koffie/thee om te kijken of de dagbesteding iets voor u is! Of u komt gezellig een dagje meedraaien.

Graag tot ziens op de dagbesteding.